top of page
  • Yazarın fotoğrafıbarış ucuzcu

Hasta Bakım Evleri Avrupa Yakası Fiyatları

En iyi Hasta Bakım Evleri, Avrupa Yakası

Hasta bakım evleri, hayati önem arz eden kronik hastalıklara sahip insanların ve yaşlı bireylerin gerekli yaşamsal aktivitelerinin sağlanması için büyük önem arz etmektedir. İstanbul gibi büyükşehirlerde yaşayan insanların hasta bakım evi tercihinde konum bazlı düşündükleri yadsınamaz bir gerçektir. Hasta bakım evleri Avrupa yakası denildiğinde, işine ya da evine en yakın hasta bakım evini bulmak yakınlarınız için en iyi tercih olacaktır. Avrupa yakasına yakınlığı ile bilinen Silivri, hasta bakımevi arayışınızda iyi bir tercih olacaktır. Buna ek olarak, Anadolu yakasına yakın oturuyor ancak Avrupa yakasında yaşıyorsanız sizin için uygun hasta bakım evi, Maltepe semtinde de olabilir. Bu yazımızda sizlere konum bazında en iyi yaşlı bakım evlerini anlatacağız.


Avrupa yakası bölgesi, birçok huzurevini içerisinde barındırır. Huzurevleri arayışınızda konu hasta bakım ve özel bakım olduğunda, nitelikli hizmet veren yerleri tercih etmelisiniz. Bakım evi çalışanlarının güler yüzlü olmasına, sağlık hizmeti sertifikasyonlarına, 24 saat takip olanaklarının olup olmadığına kadar incelemeniz gerekmektedir. Yaşlı bakım evleri kriterlerinizi zenginleştirmek için uzman doktorlardan fikir edinebilirsiniz.



Hasta Bakım Evleri Avrupa Yakası - Doktor Elit
Hasta Bakım Evleri Avrupa Yakası - Doktor Elit


Avrupa yakası, içerisinde birçok semti barındırır. Bu bölgede pek çok hasta bakım evlerine ulaşmak mümkündür. Hasta bakım evlerinin arasından en iyisini seçmek, ihtiyaçlarınızın ne olduğunu belirlemek ve mevcut bütçenizi oluşturmak ile başlar.


Hasta Bakım Evi, Maltepe

Çalıştığınız şirket veya yaşadığınız ev hasta bakım evine yakın bir konuma sahip olduğunda sevdiklerinizi ziyaret etme sıklığınız kayda değer bir biçimde artacaktır. Avrupa yakasında oturuyorsunuz ancak iki yakanın birleştiği yer de size çok yakın bir konum durumunda ise ya da işyeriniz konum olarak merkezi bir yerde ise, hasta bakım evi arayışlarınızda Maltepe size uygun bir bölge olacaktır.


Maltepe konumunda çeşitli yaşlı bakım evleri hizmet vermektedir. Bazı özel huzurevi seçeneklerinde fizik tedavi vb. hizmetlere rastlanır. Gerekli bakım hizmeti belirlendiğinde huzurevinde aranan nitelikler kolayca bulunmuş olur. Birçok huzurevinde kişisel bakım hizmetleri verilmektedir ancak bazı bireyler için bu yeterli olmayabilir. Huzurevi, yaşlıların temel ihtiyaçlarına yönelik bir kurumdur ancak spesifik hizmet ve tedavi için daha detaylı bir araştırma yapmanız gerekebilir.


Çeşitli hizmetlere sahip huzurevi ve yaşlı bakımevi bulunur. Kronik hastalıklara sahip olan yaşlı bireylerin sürekli olarak takip edilmesi gerekebilir. Birçok huzurevi ve yaşlı bakım merkezi takip hizmetlerini sunar. Takip hizmetleri sayesinde hasta bakıcılar o hastanın ilaç ve durum takibini yapar.


Silivri Hasta Bakımevi

İstanbul’un kalabalık havasından ve trafiğinden bunalan bazı aileler yakın bir alternatif olan Silivri'yi tercih etmektedir. Silivri huzurevi, birçok kişinin aklında şehir gürültüsünden uzakta yeşillik bir alan olarak yer edinmiştir.


Elbette ki bütün huzurevleri yaşlıların en huzurlu olacağı şekilde dizayn edilmelidir ancak büyükşehirler içerisinde yer alan çarpık kentleşmeler nedeni ile birçok yerde bu mümkün olmaz. Bu noktada Silivri hasta bakımevi mantıklı bir karar olabilir.


Avrupa yakası ve çevresindeki yaşlı bakımevleri ücretleri semte göre değişkenlik gösterebilmektedir. Bakım evi fiyatları genellikle spesifik hizmetler veren kurumlarda daha yüksek olmaktadır.



Hasta Bakım Evleri Avrupa Fiyatları - Doktor Elit
Hasta Bakım Evleri Avrupa Fiyatları - Doktor Elit


Doktor Elit, bünyesinde birçok hizmeti bulundurmakla beraber konumuyla da birçok insanın tercih sebebi olmuştur. 7/24 ilgilenen uzman kadrosu başta olmak üzere fizik tedavi ve rehabilitasyon hizmetleri vermektedir. Güvenlik, refakatçi ve 24 saat online kamera hizmeti sayesinde pek çok insanın ihtiyaç duyduğu hizmeti sağlar. Hem merkezi bir konuma sahip olması hem de yeşillik bir alanda olması sayesinde sakinlerinin ilgisi ve beğenisini kazanmıştır.


Tesisimiz hakkında daha fazla bilgi almak ve tesisimizi ziyaret etmek için bizlerle iletişime geçerek randevu alabilirsiniz. FB: @doktorelit IG: @doktorelit

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page