top of page
  • Yazarın fotoğrafıbarış ucuzcu

Avrasya Bakımevi Ataşehir - Pendik Huzurevleri Beykoz

Avrasya Bakımevi Ataşehir

Avrasya ve çevresindeki huzurevleri arayışına cevap veren bazı çevre ilçe huzurevleri vardır. Bunların başında Ataşehir, Beykoz huzurevleri, Pendik huzurevleri gibi huzurevleri gelmektedir.


Yaşlı bakım merkezi, desteğe ve takibe ihtiyacı olan yaşlılar için kullanılan ve kronik hastalığı olan insanlara güvenli ortam sağlayan bir kurumdur. Bu kronik hastalıklar demans, Alzheimer gibi hastalıklardır.



Avrasya Bakımevi Ataşehir ve Pendik Huzurevleri - DoktorElitAvrasya Bakımevi Ataşehir ve Pendik Huzurevleri - DoktorElit
Avrasya Bakımevi Ataşehir ve Pendik Huzurevleri - DoktorElit


Demansı olan pek çok kişi uzun süre kendi evinde yaşamayı tercih eder, belirli bir seviyeye kadar bu normaldir. Ancak kişinin etrafına karşı davranışları bir tehlike unsuru oluşturmaya başladığında aileler ve kişinin yakınları, bir yaşlı bakım evini tercih etmelidir. Yaşlı bakım merkezi, kişilerin 7 gün 24 saat boyunca sürekli takiplerinin yapılmasını sağlar.


Demans hastalarına evde bakmak mümkündür fakat hastalık ilerledikçe demans hastası için günlük faaliyetler ve ihtiyaçlarla başa çıkmak zorlayıcı hale gelmektedir, bu sebeple yukarıda da bahsettiğimiz gibi dinlenme evi tercihinde bulunulması önerilir.


DoktorElit, bakıma ihtiyaç duyan yaşlılara yönelik kişisel bakım hizmetleri ve birçok kaliteli hizmet vermektedir, bu noktada bakım evleri arasında en başta düşünmeniz gereken huzur evidir. DoktorElit, verdiği bakım hizmetlerini en iyi şekilde sağlamaya çalışır ve huzurevi sakinlerinin memnuniyetini her şeyin önünde tutar.


Beykoz Huzurevleri

Anadolu yakası çevresindeki bakım evleri, İstanbul huzurevleri arasında çeşitli ailelerce aranmaktadır. Avrasya bakımevi Ataşehir şubesi, Beykoz şubesi bakımevi, Maltepe bakımevi gibi huzurevleri tercih edilmektedir.


Huzurevleri, 7/24 kamera sistemiyle yakınlarınızı izleyebileceğiniz sistemler geliştirmiştir. Bu noktada, kişilerin isteği doğrultusunda bu tür uygulamalar kullanılabilir. Fizik tedavi, diyetisyen hizmeti gibi çeşitli bakım hizmetlerini tercih eden aileler için iyi bir tercih olan Doktorelit, yaşlı yakınlarımızın en iyi şekilde bakıldığının garantisini verir.


Pendik Huzurevleri

Pendik huzurevleri, diğer Anadolu yakası huzurevleri gibi pek çok kişi tarafından tercih edilmektedir. Huzurevi ve yaşlı bakım evleri hem yakınlarınızın hem de sizin mental sağlığınız için iyi bir tercihtir. Avrasya Maltepe çevresi için Doktor Elit en uygun konuma sahiptir.


Kartal’da bulunan ve ekonomik uygunluğu ile birçok müşterisinin yüzünü güldüren Doktor Elit, birçok hizmet vermektedir. Bu hizmetlerin başında fizik tedavi ve yatalak hasta bakımı gelmektedir.


Doktor Elit, konumunun avantajı ve çalışanlarının güler yüzü ile sizi ve ailenizi düşünür. İnkontinans ve kısıtlı hareket, huzurevinde yaşayanlarda demansın yaygın semptomlarıdır. Belirli koşullara sahip sakinler gerekli tedaviyi almazlarsa belirli sonuçlar ortaya çıkabilir.



Beykoz Huzurevleri ve Avrasya Bakımevi Ataşehir - Doktor Elit
Beykoz Huzurevleri ve Avrasya Bakımevi Ataşehir - Doktor Elit


Bunlardan bazıları; yatak yaraları ve yetersiz beslenmedir. Bu olaylardan herhangi biri, savunmasız sakinler için önemli zararlar ile sonuçlanabilir. Huzurevinde çalışanlar uygun şekilde eğitilmezlerse ve temel temizlik ve kişisel koruyucu ekipman prosedürlerini takip etmezlerse, virüsleri zaten bağışıklık sistemi kötü olan bir kişiye aktarabilirler.


Bu, ciddi virüslerin sonucu çok ağır olabilir. Bu olasılıklar virüsler ile bağlantılı olsa da, bakım evinin enfeksiyonu önleyebilmesi çok önemlidir. Mevcut pandeminin ortasında, huzurevlerine genel yaklaşımın gelişmiş olduğu söylenebilir.


En ağır durumdaki hastalarımızdan bazıları bakım evlerinde ve diğer uzun süreli bakım tesislerinde barındırılıyor. Doktor Elit olarak, hastalarımızı korumak için kapsamlı bir stratejimiz bulunuyor.


Huzurevindeki hastaları yeterince izole etmek için hızlı ve kararlı önlemler alınmazsa, en savunmasız hastanın kötü bir sonuç ile karşılaşacağı bellidir. Bu bağlamda Doktor Elit, covid-19 kapsamında ve daha birçok hastalık için aldığı önlemler ile diğer huzurevlerine iyi bir örnek teşkil etmektedir.

Doktor Elit Huzurevleri tesisleri hakkında daha fazla bilgi almak için buradan bizlere ulaşabilirsiniz. Sosyal medya hesaplarımızı takip ederek tesislerimizi online gezebilirsiniz. Instagram - Facebook

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page