top of page
  • Yazarın fotoğrafıbarış ucuzcu

Anadolu Yakası Huzurevleri - Yaşlı Bakım Evleri - DoktorElit

Anadolu Yakası Huzurevleri

Anadolu yakası huzurevleri bakıma ihtiyaç duyan, hasta olan veya ileri yaştaki bireyler için tercih edilir. Yaşlı bakım evi, anadolu yakası ve çevresinde yaygın şekilde bulunan bir kurumdur. Bu noktada ailelerin seçimleri ve araştırmaları önem kazanır. Anadolu yakası yaşlı bakım evleri diye tanımlanan bölgede hizmet veren huzurevimiz, özellikle ihtiyaç sahibi kişilere ve hasta yaşlı bireylere en iyi şekilde bakılmasına olanak sağlamak amacıyla bakım hizmetlerini devam ettirmektedir. Anadolu yakası hasta bakım evleri arasında en iyi kurum olmanın gururu ile birçok misafirimizin yaşadığı alana uyumunu sağlarız. Anadolu yakası bakım evleri içerisinde yaşlılara yönelik ve hasta bireylere yönelik bakım hizmetleri bulunmaktadır.



Anadolu yakası huzurevleri Doktor Elit tesisi 7/24 hizmet vermektedir. Anadolu yakası yaşlı bakım evleri arasında en çok tercih edilen DoktorElit titiz tutumu ile büyüklerimizi tesislerinde konaklamaya hazır.
Anadolu Yakası Huzurevleri - Doktor Elit Yaşlı Bakım Merkezi


DoktorElit yaşlı bakımevi ve huzurevleri hakkında birçok yeni fikir edinmenizi sağlar. Bakım evi kavramı, özel bakım birçok ihtiyacı olan yetişkin bireyler için çok önemlidir. Özellikle büyük bir ameliyat geçirmiş ya da kronik hastalıkları bulunan kişiler, bakımevleri içerisinde daha iyi koşullarda hayatına devam eder.


Doktor Elit huzurevi olarak içerisinde bulundurduğu hemşire, doktor ve hasta bakıcılar sayesinde hasta yakınlarınıza en iyi deneyimi sağlarlar. En iyi görevlileri bir evin içinde toplayıp evden bakmasını sağlamak hem daha pahalı bir deneyim olacaktır hem de ayrı ayrı görevlilerin gelmesini sağlamak ütopik görünebilir.


Anadolu yakası huzurevleri içerisinde bizi tercih etmeniz için kendimizi sürekli yenilemeye ve güzelleştirmeye adarız. Huzurevi ve yaşlı bakım merkezi, çoğu ailenin ön yargı ile baktığı bir olgudur ancak kesinlikle daha iyi bir deneyim olduğu bir gerçektir, çünkü bireylerin sürekli sağlık kontrolünün yapılması, ilaç takibinin yapılması ve iyi zaman geçirmesini sağlamak bizim en önemli görevimizdir. Kişilerin memnuniyetini ön plana alarak hizmet veren altyapımız, bize en iyi olmayı sağlar.


Doktor Elit Yaşlı Bakım Evi Anadolu Yakası İçerisinde En İyi Tercih

Bakım ve rehabilitasyon hakkında biriktirdiğimiz engin bilgilerimiz ve tecrübelerimiz sayesinde yakınlarınız kendini en iyi şekilde hisseder. Yaşlılık hastalıkları olarak bilinen hastalıklar, bireylerin yaşlanması ile kendini gösterir. Alzheimer, demans gibi hastalıklara yakalanan çeşitli misafirlerimiz olmaktadır.


Bunama olarak bilinen hastalık demans, kişilerin bilişsel işlevlerinde önceden edinmiş olduğu bilgilere oranla kötüye gitme sonucu ile devam eder. Davranışta görülen bozukluk, sosyal aktivitelerde zorlanmalar ve mesleki eylemler içerisindeki çalışmasında gözle görülür gerileme tespit edilir. Bu yüzden özel bir bakım ve tedavi gerektirir.


Bu tip hastalıklar için hazırlıklı ve tamamen bunun üzerine çalışmış tecrübeli görevlilerimiz sayesinde işimizi profesyonel bir şekilde takım olarak yaparız. Huzurevi ve yaşlı bakım denildiğinde, yatalak hasta bakımında bilgi sahibi olmak kesinlikle tercih sebebiniz olmalıdır.


Anadolu Yakası Yaşlı Bakım Evlerinde Tercih Sebebiniz

Yaşlı bakım evleri denildiğinde, hasta bakımından sorumlu personeller ve hemşirelerin güler yüzlü olması en ön planda olmalıdır. Bunun en büyük nedeni yaşlıların çoğunun sabır toleransı göstermemesi ve psikolojik destek ihtiyacıdır.


Verdiğimiz hizmet içerisinde, yaşlı bireylerin insancıl yaklaşımlar ile psikolojik destek ihtiyaçlarının ışığında gerekli tedavilerin yapılmasını sağlıyoruz. Bunun dışında vücutta görülen fıtıklar, kas ağrıları ve hareketsizlikten oluşan bazı hastalıklara karşılık fizik tedavi uygulaması yaparız. Sürekli takip edilmesi gereken hastaların 7 gün 24 saat kontrolleri yapılır ve ila hatırlatması ya da onun gibi konuların takibi hasta bakıcılar tarafından sağlanır.

Anadolu yakası çevresinde konumu Kartal’da bulunan Doktorelit, hem kente yakın olması ile hem de huzur dolu bir ortamda bulunması ile kesin bir tercih sebebidir. Başta güleryüz ve kaliteli hizmet olmak üzere, birçok hizmeti en iyi şekilde size ve ailenize sunarız.


Anadolu Yakası Hasta Bakım Evleri

Doktor Elit yaşlı bakım merkezi, gürültüden uzak olan bir konumdadır. Yaşlı bireylerin kendini huzurlu hissetmesi için bina çevresinde meyve ve çam ağaçları bulunur. Bu sayede huzurlu zamanlar geçiren kişiler, kendilerini daima evlerinde gibi hissederler.


Kişiler, kendi odalarını istekleri doğrultusunda belirler. 2-3 kişilik odalar ya da 4 kişilik odaları tercih edebilirler. Kendi tercihleri sayesinde yaşlılar, bakım evlerine geldiklerinde kendilerini daha iyi hisseder. Huzurevleri yaşlıların önyargılı baktığı, genellikle sevmediği yerlerdir ancak bu önyargıyı kırmak amacıyla yola çıkmış bulunuyoruz.


55 yaş ve üzeri yaşlılara konaklama hizmetleri vererek, aynı zaman da nörolojik bazı hastaların tüm tedavileri yapılır. Doktor Elit Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi, İstanbul huzurevleri arasında öne çıkmıştır. Uzman kadrosu sayesinde gözünüzün arkada kalmaması için bütün hizmetlerinin yönetimini en iyi şekilde planlar.


Sürekli doktor kontrolü, diyetisyen kontrolü ve beslenme kuralları çerçevesinde çeşitli hizmetler sunulur. Kişilerin sağlıklı ve huzurlu yaşam sürebilmesi amacı ile bütün detaylar tarafımızca düşünülür.


Anadolu Yakası Bakım Evleri

Birçok bakımevinin ekonomik açıdan yaklaşımının farkında olarak, büyük bir karşılaştırma içerisinde fiyat belirlemesi yapmaktayız. Bu nedenle size fiyat olarak da en iyi sonucu sunduğumuza emin olabilirsiniz.


Yakınlarınızın mutluluğu ve sağlığı söz konusu olduğu için ekonomiyi arka plana atmanız en doğrusu olacaktır ancak yine de ekonomik açıdan uygun olması bakım evleri için önemli bir özelliktir.


Huzur evimiz hakkında daha fazla bilgi almak için sitemizdeki blog yazılarımızı ziyaret edebilir, galerimizi inceleyebilirsiniz. Özel huzurevleri denildiğinde akla daha finansal önyargılar gelse de, İstanbul huzurevleri fiyatları içerisinde en ekonomik olan kuruluşuz. Doktor Elit, kişi memnuniyetini her zaman ön planda tutar ve çalışanların güler yüzlü olmasını önemser.


Doktor Elit tesisi Anadolu Yakası Huzurevleri hakkında daha fazla bilgi almak ve tesisimizi ziyaret etmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Bizleri sosyal medyadan takip etmeyi unutmayın. IG: @doktorelit FB: @doktorelit

2.587 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page